Крем за лице против бръчки SPF15 – с орг. масло от семена от нар Mea Natura

19.50 лв.

Описание

Дневен крем с лека текстура против стареене и бръчки, обогатен с органично масло от семена от нар*, известно със своите подмладяващи и антиокисидантни свойства и NATURA AGEING SKIN DEFY** активна система за грижа. Благодарение на съдържащите се в нея активни съставки и овлажняващи средства спомага за:

  • предотвратяването на преждевременното стареене и намаляване на финните линии и бръчки.
  • повишава синтеза на колаген и стимулира регенерацията на клетките, жизненоважни естествени процеси, които запазват кожата ви по-млада и здрава.
  • предпазва от образуването на свободни радикали и вредни външни фактори, които активират процесите на стареене на кожата.
  • осигурява интензивна хидратация и подхранване, подобрява влажността на кожата и я оставя съживена, здрава и сияйна.

С SPF15 за защита на кожата от вредните UVA/UVB слънчеви лъчи, които водят до преждевременно стареене и бръчки. Нанася се лесно и попива незабавно.
*Сертифицирано органично масло от семена от нар.
**NATURA AGEING SKIN DEFY– АКТИВНА СИСТЕМА ЗА ГРИЖА С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА, ПЕПТИДИ И РОЙБОС ПРОТИВ СТАРЕЕНЕ

Активна система за грижа против стареене и бръчки от съвременни индустриални биотехнологични процеси, фокусирани върху използването на естествени съставки, доказани в клинични изследвания за осигуряване хидратация на кожата, която предотвратява стареенето и образуването на бръчки.

Начин на употреба: Нанасяйте ежедневно с кръгови движения върху почистено лице и шия. Нежно масажирайте кожата, за по-добро абсорбиране. Избягвайте областта около очите. Ежедневната му употреба подобрява текстурата на кожата, спомага за хидратацията и придава уникална мекота и блясък. Използвайте също като основа за грим. За всеки тип кожа.

Препоръчителна възраст на използване 20, 25, 30, 35, 40, 45, 50, 55.

Без парабени. Без минерали. Без петролатум. Без алкохол. Без силикон. Без синтетични багрила.

Дерматологично тестван.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Крем за лице против бръчки SPF15 – с орг. масло от семена от нар Mea Natura“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *