L’Oreal Hyaluron Specialist Day Cream – SPF 20

16.90 лв.

Описание

Липсата на достатъчно хидратация в кожата на лицето води до загуба на обем и еластичност, както и до поява на фини бръчки.

За да се преборят с този проблем дамите, специалистите от „L’Oréal“ създават дневен крем „Hyaluron Specialist“. Той осигурява интензивна хидратираща грижа и помага за изглаждане на фините бръчки. Иновативната му формула е обогатена с висока концентрация на 2 вида хиалуронова киселина. Едната – високомолекулярната, дълбоко овлажнява, заключва влагата в кожата и я прави гладка. Другата – микро-фрагментираната (с ниско молекулно тегло), прониква дълбоко в епидермиса, стимулира производството на колаген и възстановява обема отвътре.

Дневният крем е с лека и немазна текстура, която попива лесно. При редовна употреба, кожата постепенно възстановява обема и еластичността си, а фините линии са изгладени. Кремът е подходящ за всеки тип кожа, включително чувствителна. Той е със слънцезащитен фактор SPF 20, който защитава кожата на лицето от вредните слънчеви лъчи и по този начин я предпазва от фотостареене и поява на пигментни петна. Формулата на крема е тествана под дерматологичен контрол.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „L’Oreal Hyaluron Specialist Day Cream – SPF 20“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *